Plaatsfinanciering

Ayude heeft bewust gekozen voor de formule van de plaatsfinanciering (en dus niet voor individuele financiële adoptie of peter­/ meterschappen). Op die wijze financiert en steunt de sponsor/donor een plaats voor een kind in een specifiek project. Wij willen namelijk graag dat ieder kind uit de projecten op dezelfde wijze behandeld wordt. Wanneer er bovendien een welbepaald kind verdwijnt uit een project, bijvoorbeeld door het verhuizen van de ouders of voogd, wordt de plaats van dit kind onmiddellijk ingevuld door één van de vele kinderen op onze wachtlijsten.

Wat houdt dit in?

  • Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u ontvangt regelmatig een update van de verschillende projecten en/of het project dat u wenst te steunen. Daar horen ook verslagen van belevenissen uit het leven van de kinderen bij. Zo krijgt u een idee over hoe het leven voor de kinderen aldaar verloopt en hoe de projecten zich ontwikkelen.
  • ‘Like us’ op facebook en u kunt al onze activiteiten, nieuwsflashes en foto’s van de verschillende projecten terugvinden.

Wenst u meer informatie of wenst u enkel updates te ontvangen van één welbepaald project, stuur ons dan een mailtje via ayude4anewday@gmail.com .

Volg ons op sociale media voor de laatste updates, acties, video's en foto's!
Youtube
Fotoalbum